تزریق بوتاکس کف دست و مزایای آن
نوشته شده توسط : امیر علوی

تزریق بوتاکس کف دست و مزایای آن

>> تزریق بوتاکس کف دست

کف دست و پا در انسان ها از ناحیه هایی می باشند که غدد آکرین یا غدد عرق ساز در مقایسه با نواحی دیگر بدن بیشتر مشاهده می شوند. همین امر سبب گردیده بعضی از افراد از تعریق دست و پا در عذاب باشند. تعریق کف دست و پا سبب می شود تا فعالیت های روزمره و روابط اجتماعی فرد با مشکل مواجه شود.     تزریق بوتاکس کف دست 

برخی از افراد اعتقاد دارند که تعریق بیش از حد کف دست و پا ممکن است از عوارض بیماری های مختلف باشد و در نتیجه فرد باید قبل از هر اقدام درمانی آزمایشات کاملی انجام دهد. در حالی که به این نکته توجه کنید، که تعریق موضعی در یک یا دو ناحیه از بدن بیشتر به عوامل محیطی و ژنتیکی بستگی دارد و تعریقی که نشانه ی بیماری می باشد، کل بدن فرد را درگیر می کند.

  تزریق بوتاکس کف دست

  تعریق بدن خصوصا تعریق کف دست و پا به هایپرهیدروزیس یا تعریق بیش از حد خوانده می شود. بیماری هایپرهیدروزیس می تواند عوارضی را در پی داشته باشد که از این عوارض می توان به اضطراب و استرس زیاد، افزایش عفونت های پوستی، افزایش عارضه ی درماتیت اگزمایی، افزایش عارضه ی کرامپ های عضلانی اشاره کرد. کرامپ های عضلانی در واقع عارضه ای می باشد که عضلات فرد دچار گرفتگی و انقباض می شوند که درد زیادی را نیز در پی دارد. درماتیت اگزمایی نیز با خارش، سوزش، قرمزی، پوسته ریزی، خشکی و ترک پوستی نیز همراه می باشند. تعریق بیش از حد کف پا در برابر تعریق بیش از حد کف دست عارضه ای ناخوشایندتر می باشد. زیرا پاها به مدت طولانی در کفش قرار دارند و هوا به آن ها نرسیده و امکان خشک کردن تعریق آن ها نیز وجود ندارد. در نتیجه پاها بیش تر از کف دست در معرض عارضه های ناشی از تعریق بیش از حد یا هایپرهیدروزیس قرار دارند. راه حل های زیادی برای درمان این بیماری وجود دارد که می توان به عمل های جراحی که در طی آن غدد عرق کف دست و پا را برمی دارند، دارو درمانی و محلول درمانی و تزریق بوتاکس اشاره کرد.

>> راهکارهای درمانی تعریق کف دست و پا

همانطور که بیان شد تزریق بوتاکس از راهکارهای درمانی کاهش تعریق کف دست و پا می باشد. بوتاکس در واقع سم یا توکسین باکتری کلستریدیوم بوتولینوم می باشد که سم این باکتری در صورتی که به بدن وارد شود فرد دچار دوبینی، فلج و در نهایت مرگ می شود. متخصصان و داروسازان با تغییر این سم و کاهش سمیت آن و تخلیص ماده ی پروتئینی آن دارویی به نام بوتاکس را تولید کرده اند. بوتاکس جذب ماهیچه شده و باعث غیر فعال شدن غدد عرق یا آکرین می شوند. پس از تزریق بوتاکس به مدت یکسال تعریق شدید دست و پا کاهش چشمگیری پیدا می کند. اما پس از گذشت یکسال باید مجددا به پزشک معالج مراجعه شود تا تزریق مجدد صورت بگیرد. از دیگر راهکارهای درمانی می توان به دارو درمانی نیز اشاره کرد، دارو درمانی هزینه ای بسیار کمتر از تزریق بوتاکس دارد اما عوارض داروها بسیار بیشتر از تزریق بوتاکس می باشد. لازم به ذکر است که دارو درمانی و مداومت به استفاده ی از داروها صرف وقت و دقت بیشتری می باشد، اما با یک بار مراجعه به پزشک به مدت یکسال از تعریق بیش از حد کف دست و کف پا راحت می شویم.

>> مزایای دیگر تزریق بوتاکس برای تعریق کف دست و پا

تزریق بوتاکس کف دست و پا علاوه بر درمان تعریق بیش از حد مزایای دیگری نیز دارد که می توان به جوانسازی پوست و جلوگیری از پیری پوست اشاره کرد. تزریق بوتاکس باعث بازگشت حالت کشسانی پوست شده و در نتیجه چین و چروک های پوست را از بین می برد. همچنین کلاژن سازی را تحریک کرده و از پیری پوست جلوگیری می کند.

>> معایب تزریق بوتاکس برای تعریق کف دست و پا

تزریق بوتاکس با وجود مزیت های زیادی که دارد، اما معایبی نیز دارد که از این دست معایب می توان به کاهش فعالیت ماهیچه های دست اشاره کرد. پر هزینه بودن این روش نسبت به درمان های دارویی نیز از معایب این روش می باشد.

>> موارد منع تزریق بوتاکس برای تعریق کف دست و پا

محدودیت هایی برای تزریق بوتاکس وجود دارد که از این محدودیت ها می توان به عدم تزریق در مادران باردار و شیرده اشاره کرد. علت منع مصرف بوتاکس برای مادران باردار و شیر ده این می باشد که ممکن است بوتاکس از طریق جریان خون وارد جفت شود و یا از طریق گردش خون وارد غدد شیری شود، از آنجا که تحقیقاتی راجع به ضررهای بوتاکس در جفت و جنین انجام نشده است، انجام بوتاکس به هیچ عنوان به این مادران توصیه نمی شود. کسانی که مشکلات عضلانی دارند و یا دچار بیماری های عصبی مختلف می باشند و یا دچار بیماری هایی می باشند که فرد پس از مدتی دچار عارضه ی ناتوانی در عضله می شود، مصرف بوتاکس به هیچ عنوان به آن ها توصیه نمی شود. بیمارانی که داروهایی چون آنتی بیوتیک های گلیکوزیدی مصرف می نمایند و یا از مهار کننده های کولین استراز استفاده می کنند، نباید تزریق بوتاکس را انجام دهند.

>> عوارض تزریق بوتاکس برای تعریق کف دست و پا

تزریق بوتاکس کف دست اگر در نزد پزشک متخصص انجام شود، عوارض جانبی بسیار کمی خواهد داشت. از عوارض جانبی گذرای تزریق بوتاکس کف دست و پا می توان به کبودی خفیف، خارش و سوزش محل تزریق، درد و تورم اشاره کرد. علائم گفته شده پس از چند روز بهبود می یابد. اما در مواردی که سیستم ایمنی بدن فرد خیلی حساس می باشد، ممکن است مشکلات جدی تری را برای فرد ایجاد کند. در صورت بروز علائم زیر باید حتما به پزشک مراجعه نمایید:

  1. تنگی نفس و نفش کشیدن دشوار
  2. دوبینی و یا تاری دید

بعضی از عوارض نیز ممکن است پیش بیاید که فعالیت های روزمره ی فرد را به مدت چند روز دچار اختلال کند، از این عوارض می توان به مشکل راه رفتن، درد و هماتوم در محل تزریق خصوصا در کف پا و آتروفی اشاره کرد، لازم به ذکر است که در صورت بروز این علائم به مدت چندین روز استراحت نمایید.

>> چه افرادی داوطلب تزریق بوتاکس برای درمان تعریق کف دست و پا می توانند باشند

تزریق بوتاکس کف دست و پا برای افرادی پیشنهاد می شود که تعریق کف دست و کف پای آن ها، آن ها را دچار مشکلات جدی کرده و فعالیت های روزمره را با مشکل مواجه کرده است. همچنین افرادی که تعریق کف دست و پا در آن ها دو طرفه بوده و حملات آن ها بیش از یکبار در هفته می باشد. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد تزریق بوتاکس در لب مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

جهت ورود به وب سایت کلینیک پوست و مو رز بر روی لینک زیر کلیک نمایید

کلینیک پوست و مو رز





:: موضوعات مرتبط: تزریق بوتاکس , ,
:: برچسب‌ها: تزریق بوتاکس , کلینیک پوست و مو ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 28 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: