عوارض تزریق ژل لب و اثرات جانبی آن
نوشته شده توسط : امیر علوی

عوارض تزریق ژل لب و اثرات جانبی آن

>> عوارض تزریق ژل لب

برجسته سازی لب ها، فرآیندی است که با تزریق ژل می توان به حجم لب ها اضافه کرد. لب های هر انسانی با انسانهای دیگر متفاوت است و بنابراین نوع ژل و تکنیک هایی برای تزریق ژل لب استفاده می شود در هر انسانی متفاوت است. متخصص همه موارد را ارزیابی می کند و از بهترین ژل برای برجسته سازی لب های شما استفاده می کند.   عوارض تزریق ژل لب

 

>> اثرات جانبی، عوارض و مشکلات مربوط به تزریق ژل لب

1-واکنش آلرژیک

انواع مختلفی از ژل برای تزریق وجود دارد؛ مثلا کلاژن گاوی یک نوع از کلاژن است که که از گاو گرفته می شود و با سایر مواد تشکیل دهنده ژل ترکیب می شود و یا به صورت مجزا بر روی لب ها تزریق می شود. این کلاژن در بعضی از افراد می تواند واکنش های آلرژیک را به دنبال داشته باشد؛ بخاطر همین متخصص قبل از تزریق ژل به صورت کامل، ابتدا آن را برروی شما تست می کند تا شاهد بروز واکنش آلرژیک بعد از تزریق ژل در لب ها نباشید. متخصص قبل از تزریق ژل از محلول بی حسی لیدوکائین بر روی لب های شما استفاده می کند؛ اگر نسبت به لیدوکائین و یا سایر محلول های بی حس کننده هم حساسیت دارید، به متخصص اطلاع بدهید تا از بروز واکنش آلرژیک جلوگیری بشود.   عوارض تزریق ژل لب  

نشانه های واکنش آلرژیک در لب ها شامل قرمزی، تورم و خارش است. اگر این علائم شدیدتر شدند مثلا به سختی می توانستید نفس بکشید، سریع به نزد متخصص مراجعه کنید. ژل هایی که در لب ها تزریق می شوند، از مواد طبیعی ساخته شده اند مثل اسید هیالورونیک و احتمال اینکه واکنش های آلرژیک را تجربه کنید، بسیار پایین است.

2-دوره ریکاوری طولانی مدت

تزریق ژل در لب به بافت های لب آسیب می زند و شما شاهد قرمزی تورم و کبودی در لب هایتان خواهید بود که می تواند از 2 روز تا دو هفته ادامه داشته باشد. وقتی برای لب هایتان ژل تزریق می کنید، حتما باید خودتان را برای دوره ریکاوری هم آماده کنید. بعد از تزریق ژل در لب از کسی بخواهید شما را تا خانه همراهی کند و در خانه هم از انواع مسکن، غذاهای مفید برای کاهش ریسک خونریزی و بالش های راحتی که بتوانید سرتان را بر روی آن بگذارید تا از تورم لب های شما کاسته شود هم استفاده کنید. از متخصص در مورد کرم ها و روغن هایی که می توانید بعد از تزریق ژل بر روی لب هایتان استفاده کنید تا از میزان خشکی و درد لب ها کاسته بشود هم سوالاتی را بپرسید.

3-ایجاد اسکار

وقتی پوست اطراف لبها آسیب ببنید، اسکارهایی هم ایجاد می شود. اسکار نوعی کلاژن است که باعث دردناک شدن لبها می شود و رنگ و ساختار پوست لب را هم تغییر می دهد.

4-عفونت

استفاده از تکنیک های استرلیزه در هنگام تزریق ژل برای جلوگیری از ورود باکتری ها به بخش های داخلی پوست لب شما برای جلوگیری از عفونت، واقعا ضروری است. شما می توانید از متخصص بپرسید که از چه تکنیک هایی برای جلوگیری از ایجاد عفونت درلب های شما استفاده می کند. اکثر متخصص ها در دوره ریکاوری برای بیمار آنتی بیوتیک تجویز می کنند تا از ایجاد عفونت جلوگیری کنند.

5-بافت مردگی

بافت مردگی که شامل آسیب شدید به بافت های لب می شود، یکی از بزرگترین و مهم ترین عوارض تزریق ژل در لب است. بافت مردگی بخاطر تزریق ژل در رگ های خونی بوجود می آید و باعث از بین رفتن بافت های زیرین لب می شود. بافت مردگی جزو عوارض نادر تزریق ژل در لب است ولی احتمال آن وجود دارد. برای اینکه احتمال بافت مردگی به صفر برسد، بیمار باید متخصصی را انتخاب کند که ماهر و با تجربه باشد.

6-نتایج دور از انتظار

با وجود اینکه متخصص تلاش می کند تا انتظارات شما را برآورده سازد ولی گاهی اوقات نتایج تزریق در لب، آنطور که شما می خواهید نخواهند بود. نتایجی که تزریق ژل در لب می تواند به دنبال داشته باشد شامل:

  1. تزریق بیش از حد ژل در لب
  2. تزریق دوز بسیار کمی از ژل و کوچک ماندن لب ها بعد از تزریق
  3. عدم تقارن لب بالا و لب پایین
  4. ناهماهنگی و عدم تناسب فرم لب ها با اجزای صورت
  5. برطرف نشدن چین و چروک های اطراف دهان

برای اینکه از این عوارض دور بمانید، حتما از متخصص بخواهید عکس های قبل و بعد از تزریق ژل در لب بیماران را به شما نشان بدهد و از متخصص بپرسید که در هفته، در ماه و در سال چند بار در لب بیماران ژل تزریق می کند. متخصص نمی تواند واکنش لب های شما را به ژلی که تزریق می کند، دقیقا پیش بینی کند ولی شما باید در مورد اهداف خودتان از تزریق ژل با او صحبت کنید و مطمئن باشید که بیان انتظارات شما می تواند در کاهش مشکلات و عوارض بعد از تزریق ژل نقش بسیار مهمی داشته باشد.

>> ژل های نیمه دائمی باعث مشکلات همیشگی می شوند

خوشبختانه بیشتر اثرات جانبی تزریق ژل در لب ها موقتی هستند. اثرات ژل هایی مثل ژوویدرم و رستیلن را می توان با کمک آنزیمی خاص خنثی کرد پس تزریق ژل های اسید هیالورونیک باعث مشکلات دائمی و ثابتی در بیمار نخواهد شد. علاوه بر ژل های استانداردی که بین 6 الی 9 ماه ماندگاری دارند، ژل هایی با نتایج دائمی تر هم وجود دارد که می توانند باعث اثرات جانبی طولانی مدتی بشوند. ژل هایی که از سیلیکون و مواد مصنوعی ساخته شده اند، باعث تخریب بافت های لب می شوند. حتی اگر دوز مناسبی از این ژل ها در لب تزریق بشود، باز هم باعث التهاب و تورم بیش از حد لب ها می شوند که می تواند شکل طبیعی لب ها را از بین ببرد. بروز عفونت در اثر تزریق ژل های نیمه دائمی هم بسیار بالاست.

>> نتایج تزریق ژل هایی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید نشده اند

نوع  ژلی که استفاده می کنید، بسیار مهم است. متخصصان ما در کلینیک تخصصی پوست و مو رز از ژل هایی برای لب استفاده می کنند که حاوی اسید هیالورونیک است و دارای تاییدیه هم هستند. تزریق ژل هایی که دارای تاییدیه نباشند، ریسک های زیادی را به دنبال خواهد داشت. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد تزریق ژل در لب مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید. 
 

  جهت ورود به وبسابت کلینیک پوست و مو رز بر روی ادرس زیر کلیک کنید

https://rozclinic.com




:: موضوعات مرتبط: تزریق ژل , ,
:: برچسب‌ها: تزریق ژل , کلینیک پوست و مو ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آذر 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: